sábado, 14 de mayo de 2011

Usted es un colectivo, BCN, 12-V-2011

Usted es un colectivo presentando un espectáculo poético-musical que explora la combinación explosiva de los imaginarios de Ramon Llull y Magnum, p.i., un espectáculo rocambolesco de resonancias hawaianas, medievales y magnéticas.
XXVII Festival Internacional de Poesia
En el Heliogàbal de la Fundació Miró,
Barcelona:

Mil Barbados & Sebastian H. Masters
presentan
Honollullu: Ars Magnum'Després de més de cinc minuts d'intens i profund estudi, Usted es un Colectivo presenta un treball de reflexió amb estampacions policromades que pretén donar un gir a les tradicionals interpretacions al voltant de l'Ars Magna de Ramon Llull. Atenent a soterrades invocacions, lectures entre línies, pistes esparses i enregistraments en Super8 del mateix Llull, els oferim una visió de l'obra lul·liana revolucionària, en què la maquinària lògico-teològica de l'autor desemboca en tota una constel·lació de figures i enunciats que anuncien la possibilitat d'una utopia catalana futura on, seguint les instruccions contemplatives i especulatives necessàries, hom podrà anar tot l'any en bermudes, beure daikiris, deixar-se bigoti i dedicar-se a investigar casos d'adulteri.'

1. Pase del documental 'Tan Llull, tan prop', de Germán Higgins.2. Presentació: 'La condició lul·liana'.3. De Iluminationis: Kilowatis Dei.
Lulius Redux Sound System.
Sobre la utopia lul·liana: allà on sempre ne fa bon temps.4. Sobre la utopia lul·liana: allà on sempre ne fa bon temps (continuación).5. Res Extensa Celestialis (Kameha Meha Reprise).6. Els brancams lul·lians: una aproximació escatimada.
Ars Combinatoria7. Mai Tai is Rich.
Comiat i cloenda.
Sebastian H Masters
Hara Higgins
Atrofe Higgins
Oriol Higgins
Ivan Higgins

---------------

En una palabra: DESTORNILLANTE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.